Velkommen til Globusfestivalen på Strømsø Torg, lørdag 23. september. Festivalområdet, matbodene og en del av aktivitetene starter kl 11. Festivalparaden går fra Bragernes torg til Strømsø torg kl 12, og markerer starten på sceneprogrammet, med musikk og dans på to scener.

Her er en oversikt over hvordan området vil se ut! Her ser du hele sceneprogrammet, og her en oversikt over matboder.
OBS! med forbehold om mindre endringer på kartet/programmet

 

PRAKTISK INFORMASJON:

Adkomst: Området har to hovedinnganger, en ved bybrua og en mellom Globusgården og Statens vegvesen. Festivalområdet ligger rett ved togstasjonen og bussterminalen, så dersom du ankommer med tog eller buss, er du allerede på festivalen! Ved begge hovedinngangene finner du våre infoboder.

Salg av mat og drikke: Matbodene omkranser festivalområdet, og er inndelt etter verdensdel/område (se inndeling i kartet ovenfor). Alle matretter og drikke koster én matbong. I våre to infoboder får dere kjøpt et hefte med fem matbonger for kr 150. Da finner du bare de matbodene som frister mest, og bytter inn matbonger i den mat og drikke du har lyst på.

Åpningstider: Festivalområdet, matboder, og flere av aktivitetene starter kl 11.00. Festivalen avsluttes ca kl 17.00.

Festivalparaden: Festivalparaden går fra Bragernes torg til Strømsø torg kl 12.00. Alle som har lyst kan bli med i paraden. Da må du møte opp ved fontenen på Bragernes torg kl 11.30 på festivaldagen.