Over 40 matboder med matretter fra hele verden

Rundt 50 personer, foreninger og restauranter fra Drammensregionen har engasjert seg i festivalens matprogram, og lover massevis av herlige, fristende og velduftende matretter.

Globusfestivalen er en feiring av det internasjonale Drammen med fokus på mat og kultur.

Matkultur er i dag den mest internasjonale og best integrerte av våre kulturutrykk. Internasjonal mat er derfor både attraktivt og velegnet til å skape fellesskap. Arrangementet ønsker derfor å involvere byens minoritetsorganisasjoner og spisesteder til å lage en kulinarisk reise for både store og små.

Mat til en rimelig penge: For 100 kr kan du kjøpe deg en remse med 5 matbonger. Disse kan du igjen bytte inn i 5 små matretter.

 

Stine Tonum er matansvarlig for Globusfestivalen

Stine er Oldermann for Kokkenes Mesterlaug i Drammen etbl. 1981. Hun driver også To Små Kokker sammen med Astrid Grette, som ble startet i 1991. De har catering og daglig drift av matservering på Comfort Hotel Union Brygge i Drammen.