GLOBUSKONFERANSEN 2022
Forbilder

Fredag 23. september kl 10.00-15.00 på Union Scene i Drammen

Globuskonferansen er tilbake fredag 23. september 2022.

Globuskonferansen er en nasjonal konferanse som fokuserer på mangfold i kulturlivet, og arrangeres årlig i forbindelse med Globus internasjonale mat- og kulturfestival.

Årets tema er forbilder. Fra nære relasjoner til ikoner i andre tidsepoker. Forbilder gi en retning og et håp i livet. For noen slutter påvirkningen i tidlig alder. For noen varer den hele livet og er alltid en kilde til inspirasjon og energi. På årets konferanse skal vi se nærmere på viktigheten av forbilder og representasjon.

Årets program offentliggjøres i løpet av juni, og inkluderer bidrag fra Kadafi Zaman, Neda Alaei, TrAP og Kulturrådet.

Påmeldingsfrist: 9. september

Program for uka

Torsdag 22. september kl 18:
Pilot – et treff og triggerpunkt om kultur på Drammen Street food. Felles middag, underholdning og fagprogram med fokus på offentlig sektor. Du kan kjøpe billett som inkluderer både Pilot og Globuskonferansen.

Fredag 23. september kl 10-15:
Globuskonferansen på Union Scene. Årets tema: Forbilder.

Lørdag 24. september kl 11-17:
Globus internasjonale mat- og kulturfestival. Vi håper dere vil bli igjen i Drammen for å oppleve festivalen også. Gratis inngang!

Billettyper:

  • Ordinær konferansebillett: inkluderer inngang på Globuskonferansen fredag 23. september inkludert lunsj.
  • Konferansebillett for kunstnere og ENK: redusert pris for deg som er utøvende kunstner eller selvstendig næringsdrivende.
  • Konferansebillett + Pilot: inkluderer inngang på Globuskonferansen fredag 23. september inkludert lunsj + Pilot: et sosialt og faglig samlingspunkt torsdag 22. september kl 18 inkludert middag.

Billetter kan betales via faktura, kort eller VIPPS.

Earlybird-tilbud fram til 1. juni!

KJØP BILLETT HER

Hotell:

Vi har holdt av hotellrom på Comfort Hotel Union Brygge som ligger rett ved Union Scene. Ta kontakt med dem direkte på co.unionbrygge@choice.no // +47 32 21 70 00

Bookingkode: 1115GR014659

Globuskonferansen arrangeres av Interkultur – Drammen kommune, Musikkontoret ØKS og Drammen Scener.