Når er det?

Globus 2021 blir en alternativ markering der vi sprer Globusstemning rundt i hele Drammen kommune fra 20.-26. september. Lørdag 25. september arrangerer vi en stor familiedag på Union Scene, fylt med musikk, dans, aktiviteter og smaker fra hele verden.

Hvor er det? 

Globusfestivalen arrangeres vanligvis på Strømsø torg i Drammen. I år vil selve festivalen gjøres om til en familiedag, og blir flyttet til Union Scene lørdag 25. september. I tillegg vil det være mange små arrangementer rundt i på biblioteker, ungdomshus og barnehager i løpet av Globusuka også!

Hva skal vi få til? 

Globus er en feiring av det internasjonale Drammen med fokus på mat og kultur. Arrangementet ønsker å nå alle befolkningsgrupper og aldre, men har et ekstra fokus på familier og de internasjonale befolkningsgruppene i byen. Målet med arrangementet er å vise frem de positive sidene ved et internasjonalt samfunn og på den måten bygge broer mellom ulike befolkningsgrupper, aldre og tradisjoner.

Hvem er vi?

Festivalen er et samarbeid mellom Byen vår Drammen, Interkultur i Drammen kommune, Buskerud Innvandrerråd og Drammen minoritetsråd.

Spørsmål? Ta kontakt på interkultur@drmk.no